Etter grundig utvelgelse og nøye gjennomført rekrutteringsprosess har en gruppe talentfulle ferske medarbeidere nå offisielt blitt en del av vårt team her hos StudConsult. Disse enestående individene oppfyller de strenge standardene som vi setter for våre ansatte, og kontinuerlig viser frem sin kompetanse, nysgjerrighet og dedikasjon. Denne imponerende arbeidsmoralen og evnen til utvikling er noe vi hos StudConsult er svært stolte av. Vi mener at våre nye tilskudd fortjener en spesiell oppmerksomhet, og derfor gir vi deg i denne artikkelen muligheten til å bli bedre kjent med dem.

Hanna Nes Ramsdal

Hanna Nes Ramsdal, 19 år og går første året på bachelor i økonomi og administrasjon.

 • Hvorfor ville du jobbe i StudConsult og hva ønsker du å få ut av tiden din her? Jeg har vært nysgjerrig på en karriere innen konsulentbransjen og ønsket å tilegne meg verdifull kunnskap og erfaring for veien videre. StudConsult er midt i blinken fordi jeg får ha en relevant og fleksibel deltidsjobb som også gir meg muligheten til å utfordre meg selv! Gjennom min tid her ønsker jeg å vokse både personlig og faglig, bygge et godt nettverk og jobbe sammen med dyktige og motiverte kollegaer.
 • Hvor ser du deg selv om fem år? Om fem år håper jeg å kunne drive med noe som er givende, der jeg får brukt min kompetanse og lært mye nytt!Jonas Gaballa

Jonas er 20 år gammel og kommer fra Oslo. Han går nå på andre året av siviløkonomutdannelsen på BI.

 • Hvorfor ville du jobbe i StudConsult og hva ønsker du å få ut av tiden din her? For å tilegne meg praktisk erfaring som konsulent, og samtidig utvikle relevante ferdigheter som er viktige i konsulentbransjen. I tillegg har det gitt meg muligheten til å møte og bli kjent med mange flotte nye mennesker.
 • Hvor ser du deg selv om fem år? Om fem år ser jeg meg selv som en konsulent i et anerkjent management consulting selskap.
 • Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem ville det vært? Da hadde jeg tatt jobben til Martin Ødegaard og blitt Arsenal sin kaptein.Karl Källgården 

Jag kommer från gymnasiet (videregående) som senaste utbildning och har haft ett uppehåll på 3 år där jag jobbat som kredithandläggare på flera kreditinstitut.

 • Hvorfor ville du jobbe i StudConsult og hva ønsker du å få ut av tiden din her? Jag anser att det bästa och mest effektiva sättet att lära sig på är att kombinera det akademiska med det praktiska och vad passar då bättre än StudConsult? Här får vi möjlighet att applicera det akademiska vi lär oss på BI i varierande projekt inom många olika branscher.
 • Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem ville det vært? Då hade jag valt Denis Colemam, CFO på Goldman Sachs.
 • Hva er det beste med å jobbe i StudConsult? Det bästa med att jobba i StudConsult är gemenskapen med kollegorna, aktiviteterna som görs tillsammans och möjligheterna och erfarenheterna man får genom projekten och kursernaEven Tollefsen

Jeg er nå på mitt andre år på min bachelor i økonomi og administrasjon.

 • Hvorfor ville du jobbe i StudConsult og hva ønsker du å få ut av tiden din her? Jeg så etter en relevant stilling som jeg kunne ha ved siden av studiet. Som konsulent for StudConsult får jeg både mulighet til å teste relevant arbeid for utdanningen min, men også lære utrolig mye gjennom arbeid med kunder og kurs med de største aktørene i bransjen.
 • Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem ville det vært? Joe Rogan! Han har en veldig varierende arbeidshverdag hvor han får lære og prate om alt fra A til Å. Jeg hadde digget å jobbe med podcast, men han jobber og som komiker og UFC kommentator så hverdagen ville vært godt variert.
 • Hva er det beste med å jobbe i StudConsult? Læring og miljø! Det å møte masse folk på lik alder i samme livssituasjon er utrolig gøy, men det er også gode studenter jeg lærer masse av. Jobben i seg selv er jo også utrolig relevant for arbeidslivet og du får en god smakebit på hva du kan forvente.Helene Haltbakk

Jeg heter Helene og er 19 år gammel. Jeg går andre året på bachelor i forretningsjus og økonomi.

 • Hvorfor ville du jobbe i StudConsult og hva ønsker du å få ut av tiden din her? Jeg ønsket å bli en del av Studconsult fordi jeg synes det virket som en relevant, spennende og givende deltidsjobb. I tillegg har jeg lenge vært nysgjerrig på konsulentbransjen, og ønsket dermed å få en dypere innsikt i konsulentyrket. Dessuten synes jeg vi er en veldig hyggelig og engasjert gjeng som ønsker å yte best for kundene våre. Når jeg er ferdig i Studconsult håper jeg at jeg er noen erfaringer rikere, har møtt interessante kunder og jobbet med kule caseoppgaver.
 • Tips til rekrutteringsprosess (case/intervju)? Mine største tips til rekrutteringsprosessen er definitivt å by på seg selv, tørre å ta initiativ og å være engasjert. Til caseintervjuet vil jeg tipse om å være åpen for å lære av andre, og ha forståelse for at vi alle har ulike syn på samme problem. Bidra i gruppen, vær åpen for ny innsikt og tør å “hive deg utpå” så vil du få en super rekrutteringsprosess.Jakob Eiksund Sæthre

På BI går jeg fjerde året på Siviløkonom, med Major Economics. Stortrives. Fra tidligere har jeg årsstudium i Realfag fra UiO, og tar nå emner i informatikk ved siden av master. Ellers tidligere kombinertløper på internasjonalt nivå.

 • Hvorfor ville du jobbe i StudConsult og hva ønsker du å få ut av tiden din her? Det å kunne å kombinere studiene med reel praksis og arbeid tror jeg er noe av det kulere man kan gjøre. StudConsult består av mye bra folk, kanskje det viktigste for å lære og utvikles. Jeg ønsker å bidra til å løse andres utfordringer, og være med på å skape noe ved siden av studiene. Håper å gå ut av master og ha lært mest mulig, og da tror jeg StudConsult er stedet å være.
 • Hvor ser du deg selv om fem år? Aner ikke. På sykkelferie ved Middelhavet sannsynligvis.
 • Kan du fortelle en funfact om deg selv eller om en interesse du har? Lager mad god pizza. Ellers supermosjonist og kronisk optimist.
 • Tips til rekrutteringsprosess (case/intervju)? Vær genuin – du selger deg selv på godt og vondt. Vær raus – spiller du andre gode spiller du deg selv god.

Joakim Ingebrigsten

Tidligere har jeg vært Gründer og Daglig leder i en food-tech start-up, har flere års erfaring innen start-ups, retail, salg og ledelse, har gjennomført et årsstudium i Bedriftsøkonomi og studerer nå for en BBA (Bachelor of Business & Administration).

 • Hvorfor ville du jobbe i StudConsult og hva ønsker du å få ut av tiden din her? Som en aspirerende konsulent, så ønsket jeg å jobbe i StudConsult for å få erfaring fra konsulentbransjen gjennom å løse virkelige utfordringer for kunder mens jeg studerer.
 • Kan du fortelle en funfact om deg selv eller om en interesse du har? Jeg er tidligere Norgesmester både i Speiding og Pole Sport, men har drevet lengst med og er fortsatt en utøver på nasjonalt nivå i styrkeløft. Utover det, så er jeg også glad i kalde ski-turer med pulk, så tidligere i år krysset jeg Finnmarksvidda med en kompis.
 • Hva er det beste med å jobbe i StudConsult? Det beste med å jobbe i StudConsult er å kunne kombinere teori med praktisk erfaring og å jobbe i et dynamisk team av studenter som deler samme lidenskap for konsulentarbeid.Lara Berntzen

Jeg fullførte min bachelorgrad i Administrasjon og HR på Anglia Ruskin University i England. Gjennom studiene innså jeg viktigheten av hver enkelt HR-funksjon og hvordan de samvirker for å fremme suksess i en virksomhet. Etter jeg fullførte graden begynte jeg å utforske karrieremuligheter innenfor områdene rekruttering og strategisk HR, hvor jeg kunne anvende mine kommunikasjonsevner for å bidra til bedrifters suksess.

 • Hvorfor ville du jobbe i StudConsult og hva ønsker du å få ut av tiden din her? Jeg valgte å søke på konsulentstillingen hos StudConsult av flere grunner. For det første ønsker jeg å utvikle min kompetanse innen konsulentbransjen og skaffe relevant arbeidserfaring i tillegg til studiene, noe som vil være verdifullt for min fremtidige karriere innen HR. Videre så ser jeg på denne stillingen som en mulighet til å etablere verdifulle forretningskontakter.
 • Hvor ser du deg selv om fem år? Om fem år så ser jeg for meg at jeg vil være ansatt i en stor bedrift innenfor energisektoren som prioriterer bærekraftig utvikling. Jeg forestiller meg at min rolle vil være som en trener innen opplæring og kompetanseutvikling, spesielt med fokus på å styrke de ansattes kompetanse innen områder som for eksempel rekruttering.
 • Hva er det beste med å jobbe i StudConsult? Det beste med å jobbe i StudConsult er å ha muligheten til å samarbeide med fantastiske og kompetente kolleger, som kan tilføre kunnskap og ferdigheter fra en rekke ulike studieretninger og tidligere erfaringer. I tillegg gir StudConsult mange anledninger til å lære og bidra til utvikling og markedsføring av nye tjenester innen HR, for eksempel.Elie Kayitana

Jeg går siste året på økonomi & administrasjon. Hatt et utvekslingssemester på IESEG School of Management i Paris.

 • Hvorfor ville du jobbe i StudConsult og hva ønsker du å få ut av tiden din her? Jeg ønsker å jobbe i StudConsult fordi jeg tror det er en flott mulighet for meg å kombinere min lidenskap for læring og utdanning med praktisk erfaring og profesjonell utvikling. Det sies jo også at man blir som de man omgås med og da passer det ypperlige å lære å kjenne, lære og dele ulike perspektiver med andre høyt engasjerte studenter på BI. Jeg ønsker å bli bedre kjent med konsulentbransjen, og jeg tror at det å jobbe i StudConsult kan være en god forberedelse for meg mtp; de ulike problemstillingene vi kan komme innpå også er det fint å ha på CV`en. Gjennom min tid i StudConsult håper jeg å utvikle mine analytiske og problemløsende ferdigheter, samtidig som jeg lærer fra erfarne kolleger og eksperter innen konsulentbransjen. Til slutt håper jeg å utvide mitt nettverk, og bygge på det.
 • Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem ville det vært? Larry Fink, styreleder og administrerende direktør i BlackRock.
 • Tips til rekrutteringsprosess (case/intervju)? I forberedelsen til rekrutteringsprosessen, anbefales det å studere casestudieintervjuer ved å undersøke ressurser fra ledende konsulentaktører. Dette gir innsikt i typiske spørsmålstyper og tilnærminger for å demonstrere analytiske ferdigheter. Vær oppmerksom på at casestudieintervjuer vanligvis involverer åpenbare spørsmål uten en enkelt riktig løsning. Derfor vurderes søkerens tenkemåte og tilnærming som viktig. Under intervjuet er det viktig å være komfortabel med å presentere informasjon på kort varsel. Kommuniser klart, konsist og med profesjonell selvtillit. Vurder informasjonen systematisk, presenter logiske argumenter og demonstrer evnen til rasjonell problemløsning i sanntid. Dette vil bidra til å gjøre et positivt inntrykk og øke sjansene for suksess under rekrutteringsprosessen.Edvardt Tuko

Jeg er 24 år og kommer fra Kongsberg. Jeg studerer nå første året MSc in Finance ved Handelshøyskolen BI. Tidligere har jeg en bachelor i Økonomi og Ledelse, hvor jeg også tilbrakte et semester på utveksling i Brasil. I tillegg har jeg bakgrunn innenfor toppidrett der jeg drev aktivt med sykling.

 • Hvorfor ville du jobbe i StudConsult og hva ønsker du å få ut av tiden din her? Jeg ønsket meg en jobb som er relevant og fleksibel i forhold til studiet. Jeg har vært nysgjerrig på konsulentbransjen og derfor var dette en perfekt mulighet til å få en praktisk erfaring innenfor nettopp dette området. I StudConsult får jeg deltatt i et spennende fagmiljø sammen med studenter fra ulike studieretninger, i tillegg til å tilegne meg kunnskap og verdifulle kontakter fra den tette kontakten vi har med næringslivet.
 • Hva er det beste med å jobbe i StudConsult? Det beste med å jobbe i StudConsult er kollegaene og det gode læringsmiljøet! Alle som jobber i StudConsult er engasjerte og ambisiøse studenter som ønsker å lære av hverandre. I StudConsult får man erfaring som er sentral for videre arbeidsliv i tillegg til at man får deltatt på flere spennende sosiale aktiviteter.
 • Hvor ser du deg selv om fem år? Om fem år er jeg forhåpentligvis godt i gang med full jobb. Hvilken stilling det blir gjenstår å se, men uansett ser jeg frem til utfordringene og mulighetene som venter.Published On: 16 januar 2024 - 5:57 / By /