• Få hjelp av BIs toppstudenter

  Markedsundersøkelser, datainnsamling og strategisk analyse

 • StudConsult er stolte av å ha arbeidet med noen av de mest anerkjente aktørene i Norge

 • Få hjelp med

  Markeds-undersøkelser

  Vi er gode på å samle inn akkurat den informasjonen du trenger, og trekker ut det viktigste slik at beslutningsgrunnlaget ditt blir best mulig

   

  Datainnsamling & analyse

  Trenger du oppdatering, nye databaser, kundeundersøkelser eller medarbeider-undersøkelser? Vi gjør datainnsamling og dataforvaltning for din bedrift

  Strategisk
  analyse

  Trenger du strategiske utbredninger, modeller, nøkkeltallsanalyser eller budjsettering? Dette kan du få levert fra noen av de sterkeste BI-studentene

  Utleie av konsulenter

  Har din bedrift manglende kapasitet eller trenger dere kompetanse innen økonomi eller strategi? - Lån en konsulent fra StudConsult for en periode

   

 • Les om noen av prosjektene vi har gjennomført

 • NVCA - Norsk Venturekapitalforening

  NVCA (Norsk Venturekapitalforening) er en bransjeforeningen til de aktive eierfondene i Norge, fra såkorn- og venturefond til oppkjøpsfond. I starten av 2021 ble StudConsult kontaktet for å bistå dem i kartleggingen av studenters holdninger til Private Equity-bransjen i Norge.
   
   
  Det har vært en veldig positiv opplevelse å jobbe med Studconsult. De er profesjonelle, effektive, faglig sterke og fleksible, til en veldig god pris. Jeg kan på det varmeste anbefale dem.
  - På vegne av NVCA, administrerende direktør Ellen Amalie Vold

  Modhi Finance

  Vi trengte en rask analyse av innvirkningen av Covid-19 pandemien på vår bransje. StudConsult satt seg godt inn i oppgaven og leverte en omfattende analyse i kort tid. Analysen var godt fundamentert i statistikk med data fra flere forskjellige kilder. Materialet var enkelt for oss å ta videre, og for denne type oppgaver bruker vi gjerne StudConsult igjen.

  - På vegne av Modhi Finance, Investment Analyst Anmol Juneja

  M&A Target Screening

  Et stort børsnotert selskap, og en betydelig aktør i norsk næringsliv, tok kontakt med oss for å få utført en M&A Target Screening for et stategisk oppkjøp. I tillegg til å innhente informasjon om de opprinnelige 90 selskapene vi hadde fått oppgitt, innhentet vi ytterligere 80 aktuelle kandidater. Endelig leveranse bestod av nøkkelinformasjon om de 11 mest aktuelle kandidatene.

  Nuet

  StudConsult ble våren 2019 kontaktet av oppstartsselskapet Nuet, som produserer en ny type akevitt som i første omgang skal distribueres til Norge og UK. De ønsket en analyse av brennevinmarkedet i London for å få bedre innsikt i preferanser og vaner til deres fremtidige kunder. To av våre konsulenter dro til London og gjennomførte intervjuer med en rekke aktører, og utarbeidet deretter en rapport om markedet som vil være verdifull i Nuet’s videre strategi.

   

  Å jobbe med StudConsult var rett og slett veldig bra. De var ekstremt profesjonelle, og ikke minst fleksible, som er viktig i prosjekter som dette, og ellers i arbeidslivet. De hadde fokus på å lytte til hva vi i Nuet trengte, svarte kjapt på henvendelser, brukte sunn fornuft underveis, og leverte til slutt et veldig bra produkt. Jeg kan med glede anbefale StudConsult til hvem som helst, og jeg tipper det ikke er siste gang Nuet kommer til å bruke dem.

  - Founder og CEO i Nuet, Morten Pharo Halle

  Restaurantbransjen

  StudConsult ble i starten av 2019 kontaktet av et nyskapende restaurantkonsept. Med ønske om en bransjeanalyse for å komme til bunns i hvorfor lønnsomheten ikke var like økende som forventet, ble et team på fire konsulenter satt sammen. Kvantitative og kvalitative undersøkelser ble gjennomført, og en resultatrapport ble presentert for kunden etter endt prosjekt.

  SAL

  I sammenheng med at Skoimportører- og Agenters Landsforening (SAL) ønsket å få utført en analyse av utviklingstrekk i detaljhandelen med sko og forbrukernes nye handlemønster, valgte styret i SAL å engasjere StudConsult til å bistå med dette. Undersøkelsen som inneholdt både en kvantitativ undersøkelse mot forbrukerne, ble matchet mot en kvalitativ intervjuundersøkelse blant nøkkelpersoner og ansatte i detaljhandelen. Undersøkelsen avdekket ulikheter i hvordan forbrukerne og nøkkelpersoner i detaljhandelen opplever situasjon i markedet. Basert på en briefing gitt av oss, utarbeidet og gjennomførte StudConsult undersøkelsen på en profesjonell måte. Likeså analyserte de tallene og utarbeidet en rapport med konkrete og gjennomtenkte anbefalinger. Alt dette ble gjennomført på en meget profesjonell måte, og vi opplevde konsulentenes analyser og vurderinger som meget «modne» og reflekterte. Alt i alt opplevde vi at studentene i StudConsult var meget dyktige og vi har ingen betenkeligheter med å anbefale disse, eller bruke de igjen.

  - På vegne av styret i Skoimportører- og Agenters Landsforening

  Bård Spilling/Alf Morten Bakken

  Rapport om næringsmiddel-bransjen

  En utenlandsk aktør i næringsmiddelbransjen kontaktet StudConsult tidlig i 2014. Klienten var interessert i å importere varene sine til Norge, og ville benytte Studconsult for å se om dette prosjektet kunne være lønnsomt. StudConsult bisto importøren med utarbeidelse av en markedsundersøkelse. Undersøkelsen ble utarbeidet over tre uker.

  Naturvernforbundet

  Tromsdalens venner opplever usikkerhet vedrørende fremtidig bruk av naturverdiene i Tromsdalen. Tromsdalen er et unikt og artsrikt naturområde som brukes til friluftsliv og naturbasert næring, og er et viktig undervisnings- og referanseområde. Usikkerheten er knyttet til bærekraftig utvikling

  Broadnet

  Dette prosjektet ble gjennomført og levert høsten 2012. Broadnet hadde tidligere gjennomført en omfattende markedsføringskampanje i deler av Nord-Norge. De benyttet seg av en rekke tiltak, som reklame på TV-skjermer, bannere, radiokanaler, avisannonser og annonser på egnede internett-sider. Videre ønsket altså Broadnet å måle effekten av denne kampanjen og se hvilke deler som var mest effektive.

 • 28

  Konsulenter klare til å hjelpe

  95 %

  Tilfredshet blant kunder

 • Skreddersydde tjenester siden 1988

  Levert av BIs toppstudenter

  Prisbevisst alternativ

  Vi kan tilby deg det mest prisbevisste alternativet til konsulenttjenester på markedet.

  Skreddersydd prosjektteam

  Du får et team skreddersydd etter prosjektets beskrivelse og behov.

 • Vi er et studentdrevet konsulentselskap på Handelshøyskolen BI.

  Her jobber noen av de mest engasjerte og faglig sterkeste studentene fra ulike linjer på BI.

  Masterstudenter fra linjene:

  • MSc. in Strategy
  • MSc. in Finance
  • MSc. Logistics, Operations, and Supply Chain Management
  • MSc. in Business Analytics
  • MSc. in Sustainable Finance
  • MSc Leadership and Organizational Psychology

  Bachelorstudenter fra linjene:

  • Økonomi og Ledelse (Siviløkonom)
  • Business Administration
  • Markedsføringsledelse
  • Finans
  • Organisasjons-Psykologi, HR og Ledelse
  • Økonomi og Administrasjon
 • Ta kontakt for en uforpliktende samtale

  Du blir fulgt opp av oss innen kort tid for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg

 • Ønsker du å komme i kontakt med BIs mest engasjerte studenter?

  Vi er åpne for strategiske samarbeid som kurs og relasjonsbygging

 • Kontakt oss i dag

  Så kan vi finne ut hvordan vi kan hjelpe din bedrift

  All Posts
  ×