• Den ideelle deltidsjobben

  Tjen penger mens du tilegner deg verdifull erfaring sammen med medstudenter

 • Som ansatt i StudConsult får du

  Unik arbeidserfaring

  En jobb i StudConsult gir deg en unik arbeidserfaring som konsulent mens du fortsatt studerer. Du vil få bruke det du lærer på skolebenken i praksis med reelle, betalende kunder. Denne erfaringen vil både du og din fremtidige arbeidsgiver verdsette høyt.

  Godt sosialt samhold

  Studconsult arrangerer ofte sosiale sammenkomst for ansatte. Arbeidet er prosjektbasert og du vil arbeide tett med alle ansatte. Vi har erfart at båndene blir sterke mellom de ansatte og at mange finner sin bestevenn, lesepartner eller utvikler forbindelser som viser seg gunstig senere under jobbsøking. Vi holder alt fra sommerfester til julebord for å skape et hyggelig sosialt miljø for våre konsulenter.

 • En typisk StudConsulter

  Holder et høyt akademisk nivå

  Er en bidragsyter i teamarbeid

  Kan jobbe minst 20 timer per måned

 • Send inn en søknad

  Søknaden burde inneholde hvorfor du ønsker å være en ansatt hos StudConsult og du burde kunne formulere hva du kan bidra til fellesskapet. Vi ser etter deg som skriver en unik søknad så bruk gjerne fantasien til å skille deg ut.

   

  En søknad må inneholde følgende:

  Søknadsbrev

  CV

  Attester

  Fra tidligere jobber eller engasjement

  Karakterutskrift

  Fra VGS dersom du går 1. året

 • Vi har opptak hver høst

  Opptaket består av en screening av din søknad, etterfulgt av gruppeintervju med case og personlig intervju. Send inn en søknad i dag.

  All Posts
  ×