Return to site

Veien videre for våre konsulenter

· Oppdatering,Intervju,Karriere

Sommeren er her igjen, og nok et kull med StudConsultere skal videre til nye og spennende muligheter. I juni gikk 12 av våre ansatte over til vårt alumninettverk. I den forbindelse har vi spurt noen av dem hva planene deres er videre, og hva de har fått ut av tiden sin i StudConsult.

Stian Vestermo (24), 2 år i StudConsult

- Til høsten begynner jeg som konsulent innen PR og kommunikasjon hos Gambit Hill+Knowlton Strategies. Mer spesifikt skal jeg jobbe med corporate communication. Det innebærer blant annet lederkommunikasjon, finansiell kommunikasjon, krisekommunikasjon og bærekraftskommunikasjon. I og med at selskapet er tverrfaglig, og i tillegg har avdelinger for marketing communication og public affairs, vil jeg også ha muligheten til å jobbe bredere og med prosjekter som går på tvers av fagfeltene.

- Tiden i StudConsult har vært verdifull av flere grunner. Det har gitt relevant arbeidserfaring med innsikt i ulike bransjer. Man får også muligheten til å knytte viktige kontakter og opparbeide seg nye ferdigheter via ulike kurs og bedriftssamarbeid.

- I tillegg var året som markedsansvarlig i ledelsen svært lærerikt, og det er få selskaper det er såpass nærliggende for en student å få såpass relevant ledererfaring. Kanskje viktigst består StudConsult av en gjeng med dyktige, ambisiøse og sosiale studenter. Det har ført til nye kontakter og impulser, både faglig og sosialt.

Kristine Wilhelmsen (23), 4 år i StudConsult

- I august begynner jeg på QTEM Master of Science in Business - major Finance, og gleder meg til utveksling til Sveits etter jul! Samtidig skal jeg fortsette å jobbe deltid i insurtech-selskapet Cloud Insurance.

- Jeg er veldig takknemlig for alt jeg har lært gjennom tiden min i StudConsult, og jeg vil anbefale alle som begynner på BI å søke. Her har jeg fått prøve meg som prosjektleder, jobbet i team med erfarne masterstudenter og deltatt på kurs og blitt bedre kjent med noen av de mest spennende konsulentselskapene i Norge (i mine øyne).

- Ved å sitte et år i ledelsen som markedsansvarlig har jeg også lært mye om hvordan det er å drive en liten bedrift, samarbeide med andre studenter og lede et team. StudConsult gir en unik mulighet til å få denne typen erfaring tidlig, samtidig som man har det gøy og bygger et nettverk med dyktige studenter.

Oscar Ludvigsen (26), 4 år i StudConsult

- Jeg skal jobbe som rådgiver innenfor eiendomsutvikling og forvaltning hos Statsbygg.

- Jeg har fått veldig mye ut av de totalt 4 årene mine i StudConsult. Først og fremst har jeg lært veldig mye. Jeg tilegnet meg nyttig og relevant kunnskap om hvordan man driver prosjekter, da både med kollegaer, og også ut mot kunder.

- Videre har jeg fått erfaring av hvordan det er å drive et selskap, da ved å ha det overordnede ansvaret som daglig leder. Sist, men ikke minst, så har årene i StudConsult gitt meg et godt sosialt miljø, med morsomme aktiviteter som har vært en stor bidragsyter til at min studietid har vært fylt av latter og gode minner.

Helene Jacobsen (25), 5 år i StudConsult

- Først og fremst så skal jeg nyte en lang sommerferie, før jeg begynner i fulltidsjobb til høsten. Da begynner jeg i graduate programmet til Devoteam Fornebu Consulting.

- Gjennom mine år StudConsult har jeg lært utrolig mye, både gjennom prosjektarbeid og et år i ledelsen som HR-ansvarlig. I tillegg har jeg satt utrolig pris på å bli kjent med mange dyktige og fine mennesker som hjelper hverandre med alt fra skole til prosjekt. Jeg sitter også igjen med mange morsomme minner fra hytteturer og fester sammen med de andre ansatte.

Liselotte Farstad (21), 1 år i StudConsult

- Nå i august begynner jeg på mitt siste år på bachelor. I løpet av det siste året har jeg jobbet deltid på Handelsbanken Capital Markets Equity Sales og fulltid i ferier. Jeg fikk muligheten til å gjennomføre BI Internship i banken til høsten, hvor jeg får en gøy kombinasjon mellom finans og data. Jeg fortsetter også som veileder i to matematikkfag. Det er mye spennende som skjer for tiden og jeg gleder meg!

- I StudConsult har jeg fått møte mange flinke og fine folk! Gjennom prosjektarbeid og interne kurs har jeg også fått relevante erfaringer som jeg kommer til å ta med meg videre – både faglig og personlig.

(Fra øverste hjørne: Helene Jacobsen, Torkel Radig, Stian Vestermo, Oscar Ludvigsen, Joakim Martinsen, Anders Jerpstad, Moritz Klauser, Magne Lia, Erlend, Anfinsen, Emil Lyse, Liselotte Farstad, Kristine Wilhelmsen)

Vi ønsker dere alle lykke til videre, og takker for alt dere har bidratt med i tiden deres hos oss. God sommer!

Skrevet av Viljar Engesund Smith

Våre tidligere artikler

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK