· Konferanse

STUDENTKONSULENTKONFERANSEN 2019

Vi i StudConsult får stadig muligheten til spennende og faglig påfyll. I mars var vi invitert til å delta på Studentkonsulentkonfersen 2019 i Trondheim! Åtte av våre konsulenter dro til bartebyen, der de møtte over 80 andre studentkonsulenter fra selskapene Spire Consulting (NTNU, Trondheim), NHHS Consulting (NHH, Bergen), Young Industrial Innovators (UiA, Grimstad), Junior Consult (Århus universitet, Århus), Chalmers Teknologkonsulter (CTH, Gøteborg), og ikke minst Junior Consulting (NTNU, Trondheim), som stod for arrangementet.

Konferansen gikk over 2 dager, der vi den første dagen fikk bli bedre kjent med de andre deltakerne. Deloitte arrangerte Bar-Til-Bar-rebus, der alle konsulentene ble delt inn i lag på tvers av konsulenthusene. Deltakerne fikk konkurrerte i spennende og utfordrende caseoppgaver, og rebusen foregikk på ulike barer rundt om i Trondheim. Dette var en morsom måte å bli kjent med hverandre og byen på, samtidig som man ble litt "varmere i trøya". Kvelden gikk så videre til felles middag på Selma Bar & Pizza, der vi tok med oss den gode stemningen og fikk smake på omtrent alle pizzaene de hadde på menyen.

Dagen etter var fylt med aktiviteter og faglig innhold fra morgen til kveld. Konsulenthusene utvekslet erfaringer og fikk faglig påfyll av Deloitte, Netlights Consulting og Capgemini Invent som stod for innholdsrike foredrag. Deloitte var hovedsponsor for arrangementet, og i tillegg til foredrag avholdt de også en workshop med metodeverktøyet «World Café Methodology”. Der fikk vi muligheten til å diskutere utfordringer de ulike konsulenthusene ville ta for seg, og komme med påfølgende løsninger og tiltak, noe vi i StudConsult dro nytte av og fant verdifullt.

To innholdsrike og vellykkede dager ble avsluttet med bankett på Frimurerlogen, der «Mannskoret Klingende Mynt» stod for humørfylt underholdning og vi fikk servert smaksrik tapas. Videre gikk selskapet ned til baren Provincialen, der festen fortsatte utover kvelden.

Etter endt konferanse, og med en ekstra dag i Trondheim, fikk konsulentene våre tid til litt sightseeing i byen. Formiddagen gikk med på å besøke Nidarosdomen, Kristiansten festning, Gamle Bybro og å teste ut kafélivet i Trondheim by.

Vi i StudConsult vil takke arrangører og deltakere for en innholdsrik og berikende konferanse, og tar med oss mye lærdom og nye bekjentskaper tilbake til Oslo.

Skrevet av Helene Sofie Bakke

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK