Return to site

Nytt styremedlem i StudConsult

· Oppdatering,Intervju

StudConsults styre består i dag blant annet av dyktige alumni som fortsatt viser stor interesse for å bidra til selskapets utvikling fremover. Vi setter stor pris på innsatsen de gjør, og den kompetansen de bistår oss med.

Nå ønsker vi velkommen til Helene Slettemoen, vårt nyeste styremedlem. Helene var ansatt hos oss fra 2010 til 2013, og satt blant annet to år i ledelsen som HR-ansvarlig. Hun forteller oss hva hun ser mest frem til i tiden fremover som styremedlem.

- StudConsult ga meg veldig mye relevant erfaring som jeg fikk nytte av både under og etter studiene. Jeg gleder meg til å lære mer om hvordan dagens studenter driver selskapet, og å se hvor mye som er likt og hvor mye har endret seg de siste årene.

- Samtidig har StudConsult en spesiell plass i hjertet mitt – som jeg tror det har for de fleste som har sittet i ledelsen – så det er jo knyttet en viss kjærkommen nostalgi til det å "returnere" 10 år senere.

Helene tar over for avtroppende styremedlem Henrik Mühlbradt, som var ansatt hos oss fra 2003 til 2006, og som blant annet hadde to år i ledelsen som prosjektansvarlig og markedsansvarlig. Vi retter han en stor takk for mange år med god innsats. Henrik forteller oss hva han tar med videre etter tiden sin i styret.

- Det er 15 år siden jeg selv var aktiv student i StudConsult. Som styremedlem gjennom de siste årene ser jeg at StudConsult fortsatt evner å fornye seg samtidig som vi fortsatt tiltrekker oss studenter som vil gi ekstra gass og utrette noe mer ved siden av studiene.

Vi ønsker dere begge lykke til!

Skrevet av Viljar Engesund Smith

Ønsker du flere tips, råd og innsikt i hva vi gjør her i StudConsult? Følg oss!

Hjemmeside   Instagram   Facebook   LinkedIn   Nyhetsbrev

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK