Return to site

Nye krefter på plass i StudConsult

Forfatter: Kristine Wilhelmsen

Nye krefter på plass i StudConsult

Et nytt skoleår på Handelshøyskolen BI er godt i gang, og StudConsult har styrket sin kompetanse og kapasitet gjennom ansettelse av flere nye konsulenter, både erfarne masterstudenter og nye, svært motiverte, bachelorstudenter. Kravene for å bli ansatt i StudConsult er svært høye for å bidra til å skape reell nytteverdi for StudConsult sine kunder.

Camilla Vannebo er en av de nyansatte som denne høsten begynte på første året av Siviløkonomstudiet på BI. Hun er ansatt som økonomiansvarlig i StudConsult. Hun er en av de få utvalgte som denne høsten ble tildelt stipend for siviløkonomer, og vi er glade for å ha henne med på laget. Vi tok en prat med Camilla.

Hvorfor ville du bli en del av StudConsult, og hva forventer du å få ut av din tid her?

Jeg har alltid tenkt at jeg vil utnytte alle de gode mulighetene vi får når vi studerer på BI. StudConsult hørtes ekstra spennende ut fordi det gir meg innsikt i en bransje jeg potensielt vil jobbe i, samtidig som det er en helt unik utfordring og opplevelse. Jeg ser for meg at det blir flere krevende og varierte utfordringer, samt morsomme oppgaver og et nettverk av flinke og ambisiøse studenter.

Hvor er du om 5 år?

Om fem år er jeg ferdig med en mastergrad og har forhåpentligvis funnet den retningen innenfor økonomi som jeg vil jobbe med. Kanskje har jeg allerede en utfordrende og spennende jobb, eller så har jeg begynt å jobbe mot å starte opp noe eget. Det er i hvert fall drømmen.

Hvordan var det å gå rett inn i ledelsen som økonomiansvarlig?

Det å kunne gå rett inn i ledelsen i StudConsult har vært over all forventning. Det er utrolig spennende å få innblikk i hvordan ledelsen i selskapet jobber, og jeg gleder meg til å gjøre en god innsats for selskapet og StudConsult sine kunder fremover.

Hvilke tre ting ville du ha tatt med deg på en øde øy?

Med en tykk bok, fiskestang og fyrstikker skulle jeg ha klart meg noen dager.

En av våre andre nyansatte, Henrik Alver Freire, begynte denne høsten på master i økonomi og ledelse, med fordypning i forretningsjus, skatt og regnskap. I tillegg til å jobbe i

StudConsult jobber han allerede som Associate i KPMG Accounting. Vi ser frem til at hans kunnskap og erfaring vil bidra til gode og lønnsomme prosjekter for StudConsult sine kunder.

Hvorfor ville du som masterstudent med deltidsjobb, bli en del av StudConsult?

De siste årene har jeg funnet ut at jeg ønsker en karriere innen Management Consulting, og jeg var derfor på utkikk etter et verv som var relevant med tanke på dette. StudConsult fremstod som et selskap bestående av dyktige studenter som delte interessen for rådgivning, i tillegg til å tilby veldig relevant erfaring fra en rådgivers hverdag. Veldig fornøyd med valget!

Hva forventer du å få ut av StudConsult?

Jeg forventer og håper på muligheten til å jobbe med spennende prosjekter som skaper reell verdi og nytte for StudConsult sine kunder, bygge et godt nettverk både på BI og i næringslivet, i tillegg til å utvikle nødvendige ”Consulting Skills” gjennom kurs og praksis. Allerede godt i gang, så dette lover godt!

Hvor er du om fem og ti år?

Om fem år jobber jeg innen Management Consulting, med prosjekt- og personalansvar, og om ti år er jeg ansvarlig for en egen avdeling.

Hvilke tre ting ville du ha tatt med deg på en øde øy?

Speedo, raske solbriller og samboeren!

Med en styrket kompetanse og kapasitet ser StudConsult frem til spennende samarbeidsprosjekter som skaper høy nytteverdi for våre kunder. Vi tar din utfordring!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK