Return to site

Møt våre nye konsulenter

Skrevet av Ulrikke Hande

StudConsult startet dette skoleåret med en spennende rekrutteringsprosess som resulterte i ni nye konsulenter. Det er høye krav for ansettelse, og vi er glade for å kunne tilby våre kunder dyktige konsulenter med en enda bredere kompetanse enn tidligere. I denne artikkelen blir vi litt kjent med hver enkelt. 

Thea Eugenie Risvold

21 år, fra Oslo, Bachelor Organisasjonspsykologi, HR og ledelse, 1. året

 

Jeg har siden 2017 arbeidet med en bred oppgaveportefølje hos Kripos, men hovedsakelig innen HR. Jobber fremdeles på HR-seksjonen i dag med saksbehandling, rekruttering og resepsjon ved behov.

Hvorfor ville du jobbe hos StudConsult, og hva ønsker du å få ut av tiden din her?

Min første motivasjon for å søke var muligheten for å få et sosialt nettverk med likesinnede og ambisiøse studenter på BI. Utover det sosiale så jeg muligheter til å utvikle meg selv med ny kompetanse og få et større nettverk (både blant kunder og kollegaer i StudConsult). Jeg håper å få mer innsikt og erfaring innen prosjekt- og analyse arbeid, og et sosialt nettverk på og utenfor skolearenaen.

 

Hvor er du om 5 år?

Om 5 år har jeg fullført en master og er på utkikk etter drømmejobben. Dersom jeg tar masteren i utlandet så håper jeg at jeg er i fast stilling ved en organisasjon som jeg er stolt av å jobbe for.

Johannes Haug

20 år, fra Kolbotn, Bachelor Finans, 1. året

 

En stor interesse i mitt liv har alltid vært sjakk. Jeg har spilt sjakk helt siden jeg var 6 år gammel, og har siden den tid blitt norgesmester i aldersbestemte og representert Norge i OL.

 

Hvor er du om 5 år?

Det er alltid vanskelig å si hva fremtiden bringer, men jeg vil anta at jeg tar masteren min på et universitet, om det skulle være BI eller utenlands vil tiden vise.

 

Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem skulle det vært?

Da ville jeg tatt jobben til den nye sjefen for Oljefondet, Nicolai Tangen. Å forvalte Norges sparepenger er en spennende og viktig jobb.

Emil Ingvaldsen Lyse

21 år, fra Oslo, Bachelor Business Administration, 3. året

 

Ved siden av studier og jobben i StudConsult jobber jeg i DNB Markets hvor jeg jobber under divisjonen "FX Investors & Retail Clients". Jeg er veldig interessert i fotball, og følger som mange andre mye med på Premier League i England. Utover det synes jeg generelt børs og næringsliv er veldig spennende og bruker derfor en del tid på den type lesing/podcaster.

 

Hvorfor ville du jobbe hos StudConsult, og hva ønsker du å få ut av tiden din her?

StudConsult var et naturlig sted å søke for å lære mer om hva denne type arbeid innebærer, og jeg gleder meg veldig mye til å være med på spennende prosjekter fremover. Håper å få opparbeidet meg ny kompetanse og få gjort mitt bidrag både faglig og sosialt i gruppen.

 

Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem skulle det vært?

Her står det mellom to gode kandidater. (1) Nicolai Tangen og (2) Frank Lampard. Om noen kan gjøre jobben til førstnevnte bedre tviler jeg dog på, så jeg må nok si Frank. Jeg har ihvertfall klare meninger om hva som må til for å få Chelsea tilbake på rett kjøl!

Liselotte Farstad

20 år, Valderøy ved Ålesund, Bachelor Business Analytics, 2. året

 

Da jeg begynte på BI engasjerte jeg meg raskt som økonomiansvarlig i Business Analytics Board og junior analytiker i BISO Invest Capital Management. Nå som jeg startet mitt andre studieår tok jeg steget videre til å være koordinator for Learning Assistants i et matematikkurs for internasjonale førsteårsstudenter, samt veilede i faget Matematikk for Siviløkonomer.

Hvorfor ville du jobbe hos StudConsult, og hva ønsker du å få ut av tiden din her? 

StudConsult virker som en unik mulighet for å utfordre seg selv, lære mye og samtidig knytte nettverk. Jeg håper derfor at jeg vokser faglig samt profesjonelt. I tillegg gleder jeg meg til å bli kjent med de andre StudConsult medlemmene.

Hvor er du om 5 år?

Planen er å gå videre til en master eller to, henholdsvis innenfor finans og fintech. Men det er så mye som virker spennende! Derfor er planen ganske fleksibel for øyeblikket.

 

Helene Rose Vemmestad

23 år, fra Oslo, Master Leadership and Organizational Psychology

Jeg har en bachelor i arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Bergen. I løpet av tiden der utvekslet jeg også til Aberdeen i Skottland. Tidligere har jeg jobbet innen blant annet retail og som assistent for det nettbaserte advokatfirmaet AdvokatOnline.

Hvorfor ville du jobbe hos StudConsult, og hva ønsker du å få ut av tiden din her? 

Nå som jeg er nyansatt gleder jeg meg til å ta del i prosjekter og løse caser. Jeg ønsker og håper at tiden i StudConsult vil by på spennende utfordringer, flere bedriftskontakter, mer kunnskap og nye venner. Jeg gleder meg til å samarbeide med andre om å hjelpe bedrifter å bli bedre.

Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem skulle det vært?

Hvis jeg kunne fått jobben til hvem som helst ville det vært jobben til Gunhild Stordalen. Dette fordi hun er en leder, grûnder, del av flere styrer og miljøvernforkjemper.

Vilde Salberg Myklebust

22 år, fra Malvik, Master Business Analytics, 1. året

Har tidligere student Entreprenørskap og Økonomi ved BI Trondheim. På fritiden bruker jeg mye tid med venner og familie. Jeg liker å trene og har tidligere satset fotball (er generelt interessert i sport). I tillegg har jeg de siste årene fått interesse for god mat og liker derfor godt både å lage mat/bake og å spise på nye restauranter.

Hvor er du om 5 år?

Om 5 år har jeg leilighet, hund (toller) og jobber i McKinsey og skal jobbe 1-2 år i utlandet.

Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem skulle det vært?

Drømmejobben er å bli sentralbanksjef i Norges Bank (passer ikke helt med den retningen jeg studerer, men det er lov å drømme) . Dette av to grunner: 1. Det hadde vært stilig å blitt den første kvinnelige sentralbanksjefen i Norge, og 2. Å få muligheten til å være med å forvalte oljefondet.

 

Viljar Engesund Smith 

20 år, fra Stord, Siviløkonom, 2. året

Fritidsinteresser som trening og ernæring er viktig for meg, og er noe jeg har vært opptatt med i flere år. Jeg er en sosial type, så jeg liker godt å være med venner og familie, og å møte nye mennesker. Utenom dette så synes jeg generelt alt som handler om finans, internasjonale markeder og lov og rett er veldig spennende.

Hvorfor ville du jobbe hos StudConsult, og hva ønsker du å få ut av tiden din her? 

Jeg ville jobbe hos StudConsult for å få konkret arbeidserfaring innen et område som er relevant for studiene mine. Da virket StudConsult som det perfekte valget. I tiden min her så ønsker jeg å utvikle meg selv som person, opparbeide meg nye ferdigheter, få en fot innen konsulentbransjen og skape gode minner med hyggelige medarbeidere.

Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem skulle det vært?

Da ville jeg fått jobben til Kjersti Haugland, som er sjeføkonom i DNB Markets. Det virker som en utrolig spennende og variert jobb der du har mye ansvar, møter på nye utfordringer, og generelt sett har en veldig viktig rolle i et stort foretak.

Ailin Andersen

18 år, fra Oslo, Siviløkonom, 1. året

Hvor er du om 5 år?

Om 5 år er jeg ferdig utdannet som siviløkonom og ønsker meg en stilling i et større norsk finanskonsern. Mine ambisjoner er å oppnå en internasjonal karriere innen økonomi og ledelse, og for meg vil DNB være en svært interessant arbeidsgiver i fremtiden.

 

Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem skulle det vært?

Personlig synes jeg at det er alt for få kvinner i toppledelsen i mange norske og internasjonale selskaper. Til tross for at det finnes flere gode kvinnelige toppledere i Norge, ville jeg valgt Kjerstin Braathen sin jobb. Hun er et forbilde jeg virkelig ser opp til, og hun mestrer det «umulige», nemlig å kombinere familie og karriere.

 

Nicolai Steen Woxholt

19 år, fra Oslo, Siviløkonom, 1. året

Høsten 2019 og vinteren 2019/2020 jobbet jeg som energikonsulent og arbeidet mye med direkte salg til kunder. Her lærte jeg mye om hvordan man skulle håndtere ulike kundegrupper og hvordan man burde henvende seg til de for å skape oppmerksomhet og interesse for det man selger. Denne erfaringen forsøker jeg å ta med meg inn i StudConsult og spesielt salgsarbeidet vi arbeider med.

 

Hvorfor ville du jobbe hos StudConsult, og hva ønsker du å få ut av tiden din her?

Jeg så på en jobb i StudConsult som en mulighet for meg som førsteårsstudent å lære utrolig masse. Jeg trengte en deltidsjobb og StudConsult virket som den perfekte arbeidsplassen hvor jobbe samtidig som jeg tilegnet meg verdifull erfaring som jeg kan ta med meg videre i livet.

 

StudConsult har nå økt kapasiteten til 30 konsulenter, og vi har stor tro på den kompetansen vi har fått inn med nyervervelsene.

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK