Return to site

Månedens bedrift: September

Itera

Bransje: Kommunikasjon, teknologi og innovasjon

Hvem er Itera?

Itera er et kommunikasjons- og teknologiselskap, som våren 2017 ble kåret til ett av Norges fem mest innovative selskap uansett bransje.

Våre verdier er nyskapende, lidenskapelig og kompetent. De forteller kundene våre hva de kan forvente av oss. Og hva vi kan forvente av hverandre.

Hva bedriften gjør

Vi jobber i tverrfaglige team, og leverer prosjekter og tjenester til nordiske virksomheter som ser smart bruk av teknologi som sentralt for å nå sine forretningsmål.

Vi har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Slovakia og Ukraina, og leverer innovative teknologiløsninger og tjenester til nordiske kunder og internasjonale virksomheter med lokal tilstedeværelse i Norden. Vi er unike i Norge på grunn av vår bredde og sammensetning av ulike fagområder; design og utvikling, strategi og rådgivning, og drift av IT-løsninger.

Hvilke muligheter tilbyr vi studenter

Vi ser etter deg som ønsker å utgjøre en forskjell. Vi ønsker selvfølgelig at du kan vise til gode akademiske resultater, men viktigst er at du er faglig nysgjerrig og engasjert, med en genuin interesse for teknologi og digitalisering! Er du i tillegg sosial og utadvendt, samt at du setter pris på høy kvalitet og godt håndverk - da er du den ideelle kandidat for oss!

Graduates - for deg som er ferdig med din mastergrad i 2018 og ønsker deg en god start på arbeidslivet!
Itera har lang tradisjon med å ansatte nyutdannede. Vi tar ikke inn mange, og vi sørger for at nyutdannede vi ansetter får en fin reise, slik at den første arbeidsplassen blir et godt sted å starte og et sted man gjerne blir lenge. Samtidig tror vi på at et godt onboardingsprogram som går over de første 6 månedene som ansatt sammen med andre graduates gjør at en får en god start hos oss.

Vi har ledige graduate-stillinger for deg som vil jobbe som rådgiver innen kommunikasjon, strategi og forretningsutvikling.

Hvordan en kan benytte seg av disse mulighetene

Vi pleier å beskrive Itera som en bedrift der nerding applauderes, der lidenskap er en av de viktigste verdiene og et sosialt miljø som beskrives som "jovialt" av andre. I Itera verdsetter vi hverandres kompetanse og lidenskap, vi harfagmiljø bestående av dyktige, engasjerte og stolte ansatte.

Vi ser derfor etter deg som liker å ha det gøy på jobb, som trives med å jobbe i team og som ønsker bidra på våre prosjekter for å lage gode løsninger for våre kunders kunde. Vi syns det er en fordel at du har hatt jobb eller engasjert deg ved siden av studier, men uansett vil du få den opplæringen og oppfølgingen du trenger for å trives og utvikle deg videre.

Ledige stillinger som graduate finner du på itera.no/karriere - frist for å søke er 20. oktober!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK