Return to site

Månedens bedrift November

A.T. Kearney

Hvem er vi?

A.T. Kearney er et globalt konsulentselskap med kontorer i over 40 land og med mer enn 3500 konsulenter. Vi hjelper klienter i en rekke industrier på tvers av landegrenser, og det norske kontoret arbeider på prosjekter i Norden og flere land i Europa. Oslo-kontoret består av omtrent 20 personer, som arbeider med spennende problemstillinger, som M&A, strategiutvikling og operasjonell forbedring.

Selskapets historie går tilbake til 1926 og er et av de eldste konsulenthusene i verden. Siden dets begynnelse har selskapets kultur vært bygget på konsulentenes evne til å arbeide tett på og sammen med klientene.

Hva gjør vi?

Vi arbeider hovedsakelig med strategiske og operasjonelle forbedringer opp mot ledende private selskaper i Norden og Europa. Arbeidet omfatter en rekke industrier, som Private Equity, Consumer Goods og Retail. Som et medlem av vårt team arbeider man med modellering, analyser og holder presentasjoner for våre klienter. Som konsulent i A.T. Kearney arbeider man tett med både klienter, industrieksperter og internasjonale team. Dette legger et godt grunnlag for en helhetlig forståelse av en rekke industrier og gir eksponering mot alt fra toppledelse i store internasjonale selskaper til spesialister innen svært smale industrier. Som nyansatt hos A.T. Kearney vil du derfor ha en bratt læringskurve som gir deg verdifull kunnskap og danner er solid fundament for din fremtidige karriere.

Muligheter for deg som er student

Fast stilling: Ja
Internship: Både sommer og vinter

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK