Return to site

Månedens bedrift: Februar

RSM

KARRIERE I ET AKKURAT PASSE STORT SELSKAP!

Bli sett og ta del i en unik sosial kultur. Ha et nært samarbeid med kunder av ulik størrelse, og få mulighet til en karriere med stor variasjon og bredde.

Om oss

RSM er Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for små og mellomstore bedrifter. Vi er også det mellomstore selskapet, og vi er egentlig akkurat passe store. Vi er nemlig store nok til å få spennende og prestisjetunge kunder med komplekse oppgaver, store nok til å ha egen europeisk fotballturnering, og små nok til å skape et fellesskap der alle kjenner alle og hvor individer blir tatt vare på.

Hva kan du forvente av oss?

Vi ønsker at alle våre ansatte skal få utfordringer og prestere på et høyt nivå, samtidig som det er balanse mellom jobb og privatliv. Hos oss jobber vi i team og i tett samarbeid med partnerne.

I RSM går vi på jobb for å skape gode kundeopplevelser. Vi jobber mye med andre passe store virksomheter, og får på den måten et nært forhold til kundens faktiske drift.
En av våre mest typiske egenskaper er samholdet. RSM kjennetegnes i stor grad av lagånd og samarbeid mellom kollegaer. Ansatte har et genuint ønske om at andre skal lykkes – og ser ikke på karriereutvikling som et nullsumspill.
Tidlig i karrieren får du ansvar og muligheten til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver. Senere kan du gjerne spesialisere deg innenfor det området du trives best med. Som tidligere generalist blir man ofte en bedre spesialist.
RSM tilbyr ikke jobber, vi tilbyr karrierer. Vår filosofi er at hvis du bringer kompetanse, motivasjon og innsats, sørger vi for gode vekstvilkår.

Søknadsfrist nyutdannede for oppstart høsten 2019: 10. oktober 2018

Søknadsfrist internship for vinteren 2019: 31. oktober 2018

Søk våre ledige stillinger:

http://bit.ly/rsm-norge
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK