Return to site

Månedens bedrift

PwC

Bransje
Revisjon og Rådgivning

Hvem er vi?
PwC er et av verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere, og leverer et bredt spekter av profesjonelle tjenester gjennom 208 000 medarbeidere i 157 land. Dette drar vi stor nytte av ved våre kontorer i Norge. Med 1700 ansatte ved 27 kontorer, er vi i dag en av landets ledende leverandører av tjenester innen revisjon og rådgivning.

Tjenestene fra PwC i Norge omfatter revisjon og relatert rådgivning, herunder bistand innen verifikasjon, styrings- og omstillingsprosesser, i tillegg til transaksjonsstøtte og finansiell rådgivning. Skatte- og avgiftsrådgivning, selskapsrett og transaksjonsstøtte leveres av Advokatfirmaet PwC.

Hvilke egenskaper vi ser etter i potensielle medarbeidere?
PwC er et stort kompetansehus, og vi søker deg som motiveres av tanken på å fortsette å lære etter studiene. Du må kunne vise til faglig dyktighet og god teoretisk forståelse i økonomiske og/eller teknologiske fag. Utover det vurderer vi engasjerte studenter med ulike bakgrunner, og ser på mangfold som et konkurransefortrinn. Gode analytiske egenskaper og forretningsforståelse er viktig, samt evnen til å sette seg inn i komplekse problemstillinger på kort tid. PwC er avhengig av tillit hos kundene våre, derfor er gode relasjonsegenskaper viktig. Sist, men ikke minst, må du kommunisere godt på både norsk og engelsk. Vi ønsker fortrinnsvis minimum 3-5 års relevant utdannelse. Opphold i utlandet er positivt.

Muligheter for deg som er student

Fast stilling: Ja
Stipendordning: PwC Scholarship, søknadsfrist høst og vår
Summer Internship: Ja, søknadsfrist på høsten
PwC Challenge: Søknadsfrist på våren
PwC Experience: Søknadsfrist på våren
PwC Consulting Explore: Søknadsfrist på våren
Trainee i Advokatfirmaet: Løpende søknadsfrist

Webside:
www.pwc.no/karriere

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK