Return to site

Kurs i strategisk virksomhetsstyring med Capgemini Consulting

I februar var StudConsult så heldige at vi ble invitert sammen med NHHS Consulting på et heldagskurs i Strategisk Virksomhetsstyring i regi av Capgemini Consulting. Kurset var avholdt i deres flotte nye lokaler på Skøyen.

Foredragsholder Per Aksel Holving ga oss innføring i virksomhetsstyringsprinsipper og lærte bort styringsmetodikk for å drive selskapet sunt, effektivt og i tråd med overordnet selskapsstrategi. Kurset ledet til mye innsikt, samt mange gode og interessante diskusjoner om diverse scenarioer relatert til tematikken. Vi fikk til og med bryne oss på et spennende reelt case, der gruppene presenterte sitt løsningsforslag og fikk gode tilbakemeldinger på både innhold, metode for caseløsning og presentasjonsteknikk.

Utover ettermiddagen gikk turen til Megazone der vi først fikk servert mat og drikke. Etter en veldig hyggelig felles middag ble kursdeltakere og øvrige Capgemini-konsulenter delt opp i team da laserspill og diverse aktiviteter stod på agendaen. Kursdagen ble en vellykket arena for læring, utvikling og nettverksbygging.

StudConsult fikk stort utbytte av kurset da vi ser at denne innsikten vil bidra til bedre styring av vår egen virksomhet, samt komme til nytte i prosjektsammenheng. Derfor jobber vi aktivt med å implementere disse metodene i selskapet i dag for å bære frukter av det i fremtiden.

Vi ser frem til flere lærerike kurs i løpet av semesteret!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK