Return to site

Hils på StudConsults nye konsulenter

· Intervju,Ansatte

Det nye skoleåret er godt i gang på Handelshøyskolen BI, og med det har StudConsult ansatt nye dyktige konsulenter. Det er høye krav for ansettelse i StudConsult, men de nyansatte har i løpet av sin korte tid i StudConsult allerede vist hvorfor de ble ansatt gjennom sin motivasjon, initiativ og kompetanse. Vi er stolte av de nyansatte, og i denne artikkelen får dere blitt litt mer kjent med hver av dem.

Marie Haraldsen

Marie er 24 år gammel og kommer fra Oslo. Hun studerer Master of Science in Leadership and Organisational Psychology, 1. året.

Kan du fortelle en fun fact om deg selv eller om en interesse du har?

- Jeg har hatt Magnus Carlsen over på middag, og hatt en litt for close encounter med en leopard i en lodge i Krüger, Sør-Afrika.

Hvor er du om 5 år?

- Forhåpentligvis tar jeg en PhD på et anerkjent universitet i Storbritannia

David Dale

David er 22 år gammel og kommer fra Fredrikstad. For øyeblikket går han andre året sitt på en bachelor i organisasjonspsykologi, HR og ledelse.

Hvorfor ville du jobbe hos StudConsult, og hva ønsker du å få ut av tiden din her?

- Jeg vil jobbe for StudConsult fordi jeg ser på det som en gyllen mulighet til å få erfaring med å jobbe som konsulent. I tillegg er det et sterkt fagmiljø med studenter hvor flesteparten ligger litt foran meg i løypa og dermed har mange gode tips til hvordan jeg kan få best mulig læringsutbytte av årene mine på Handelshøyskolen BI.

Hvor er du om 5 år?

- Om fem år er jeg i en organisasjon jeg føler meg sett i, hvor jeg får lov til å være med å påvirke min egen arbeidshverdag og hjelper medarbeiderne mine til å utnytte sitt fulle potensial. Jeg er med på å forme fremtidens organisasjoner og sørge for at mennesker ikke konstant er tilgjengelig for jobb, men klarer å skille mellom jobb og privatsfæren i en teknologisk hverdag.

Lucas Ranaldi

Lucas er 20 år gammel. Han kommer fra Stavanger, men har bodd i Oslo de siste 8 årene. Nå går han sitt 2. år på markedsføringsledelse på BI.

Kan du fortelle en fun fact om deg selv eller om en interesse du har?

- Så lenge jeg kan huske har jeg hatt en stor interesse for sjakk, og jeg har spilt aktivt i turneringer de siste 10 årene. Nå driver jeg mitt eget selskap for sjakkundervisning, sammen med en annen av konsulentene her i StudConsult, Johannes Haug.

Hvor er du om 5 år?

- Vanskelig å si. Jeg kunne tenkt meg å jobbe som konsulent, og i så fall hadde det vært kult å jobbe for et av de store konsulentselskapene innen 5 år. I tillegg synes jeg det er gøy med startups, og derfor kunne det vært interessant å jobbe for et slikt selskap. Det er fullt mulig at jeg også velger å satse på min egen startup hvis den fortsetter å gå bra.

Marie Meland

Marie er 25 år gammel og kommer fra Oslo. Hun studerer MSc in Business, major in Strategy, og er på sitt andre år.

Kan du fortelle en fun fact om deg selv eller om en interesse du har?

- Jeg har drevet med dansing i nesten 20 år.

Hvorfor ville du jobbe hos StudConsult, og hva ønsker du å få ut av tiden din her?

- Jeg ville bli med i StudConsult for å lære mer om konsulentrollen og jobbe på spennende prosjekter med både store og mindre aktører i næringslivet, noe StudConsult gir en unik mulighet til. Jeg ønsker å lære masse og få benytte det vi lærer på studiet i praksis, samtidig som jeg blir kjent med alle de dyktige og engasjerte StudConsult-ansatte.

Sander Gundersen

Sander er 21 år gammel og kommer fra Kristiansand. For tiden går han andre året på en bachelor i økonomi og administrasjon.

Hvorfor ville du jobbe hos StudConsult, og hva ønsker du å få ut av tiden din her?

- Jeg ønsket å jobbe i StudConsult for å få mulighet til jobbe på spennende prosjekter sammen med flinke folk og i tillegg få relevant arbeidserfaring.

Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem ville det vært?

- Hvis jeg kunne fått jobben til hvem som helst ville det vært interessant å ha jobben til Nicolai Tangen i Statens Pensjonsfond Utland/Oljefondet. Det må være spennende å forvalte så store og viktige ressurser for Norge, på en ansvarlig og bærekraftig måte.

Vetle Hægeland

Vetle er 21 år gammel og kommer fra Lørenskog. Han studerer andre året på en bachelor i Økonomi og Administrasjon.

Kan du fortelle en fun fact om deg selv eller om en interesse du har?

- Jeg er veldig glad i å gå på ski.

Hvorfor ville du jobbe hos StudConsult, og hva ønsker du å få ut av tiden din her?

- Jeg ville jobbe i StudConsult fordi jeg synes at konsulentbransjen virker spennende, og ønsker å lære så mye som mulig av å jobbe i et AS i studietiden sammen med mange flinke mennesker.

Amir Bari

Amir er 22 år gammel. Han kommer fra Tønsberg og går andre året sitt på Økonomi og Administrasjon.

Kan du fortelle en fun fact om deg selv eller om en interesse du har?

- En fun fact er at jeg tok kinesisk på videregående. Av sport er jeg veldig interessert i løping, fotball og bryting. Utenom det har jeg stor interesse for digitale løsninger, børs, politikk og næringsliv. Ikke minst elsker jeg mat - dagens høydepunkt etter en lang dag med jobb og skole er god mat!

Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem ville det vært?

- Om jeg kunne fått jobben til noen måtte det enten bli Nicolai Tangen i NBIM eller Gustav Witzøe som administrerende direktør i Salmar ASA. Egentlig tror jeg at jeg ville gått for sistnevnte fordi det er fett å drive med mat/lakseoppdrett administrativt.

Sondre Juven

Sondre er 22 år gammel og kommer fra Nesbyen. Han går sitt tredje år på siviløkonomstudiet.

Kan du fortelle en fun fact om deg selv eller om en interesse du har?

- Jeg har deltatt i Junior VM i friidrett.

Hvorfor ville du jobbe hos StudConsult, og hva ønsker du å få ut av tiden din her?

- Jeg ønsker meg unik arbeidserfaring som student. Samtidig som man får lære av andre medstudenter, så har man muligheten til å ta på seg styre og ledelses-verv som man ikke vil ha mulighet før lengre ut i arbeidskarrieren.

Arushi Misra

Arushi er 21 år gammel og kommer fra Oslo. Hun går andre året på siviløkonomutdanningen.

Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem ville det vært?

- Kristalina Georgieva. Hun er administrerende direktør for Det internasjonale pengefondet (IMF) som jobber med å sikre en stabil og forutsigbar verdensøkonomi. Som andre FN- organisasjoner setter også IMF bærekraft høyt på agendaen, hvilket gjør dette til en viktig, spennende og meningsfull organisasjon.

Hvor er du om 5 år?

- Om fem år har jeg fullført en dobbelgrad innenfor de retningene i økonomi jeg syns er interessant, og har en spennende og givende jobb. Kanskje jeg til og med har startet noe eget.

Nora Harket

Nora er 23 år gammel, kommer fra Asker, og studerer sitt første år på MSc in Business, major in Strategy.

Hvorfor ville du jobbe hos StudConsult, og hva ønsker du å få ut av tiden din her?

- Jeg ønsket å jobbe i SC fordi det er et selskap som gir mulighet for studenter til å få et innblikk i hvordan en konsulent jobber. I tillegg til å få relevant arbeidserfaring ønsket jeg å søke SC for å møte likesinnede og ambisiøse studenter, samt få et større nettverk blant kunder og kollegaer i SC. Jeg håper å få mer innsikt og erfaring i prosjekt- og analysearbeid.

Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem ville det vært?

- Det må bli Jenny Skavland. Jeg synes det er utrolig kult hvordan hun har klart å skape en plattform som Tise som er opptatt av bærekraft og som klarer å gjøre secondhand trendy- noe som er med på å øke veksten i gjenbruksmarkedet.

Victoria Romberg

Victoria er 24 år gammel. Hun kommer fra Fredrikstad, og går sitt siste år på en master i Organisasjonspsykologi og Ledelse.

Kan du fortelle en fun fact om deg selv eller om en interesse du har?

- Jeg har opptil flere interesser, men noe jeg kan snakke i evigheter om er kroppsspråk, grafologi, ernæring og politikk. Og ikke minst DIVERSITY, som jeg mener alle burde interessere seg for.

Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem ville det vært?

- Her må jeg si Jenny Skavland. Jeg har lenge sett opp til Jenny og hvordan hun jobber med bærekraft på en så morsom måte. Dessuten ville jeg digget å ha de sy-skillsa.

Emilie Westby

Emilie er 18 år gammel og kommer fra Mysen i Indre Østfold. Hun går sitt første år på en Bachelor i Økonomi og Forretningsjus.

Kan du fortelle en fun fact om deg selv eller om en interesse du har?

- Jeg er veldig glad i å være aktiv og interesserer meg for trening, så jeg var veldig splittet da jeg skulle velge studiet videre etter videregående. Det var da interessen for økonomi og tall som ble vinneren.

Hvis du kunne fått jobben til hvem som helst, hvem ville det vært?

- Det er jeg faktisk ikke helt sikker på. Det viktigste for meg er at jeg finner meg en jobb jeg trives med og som jeg har stort engasjement for. Det hadde vært kult å sett hvordan topplederne for et stort selskap har det på jobb, men det bringer jo også med seg mye ansvar.

Petter Moger

Petter er 21 år gammel. Han kommer fra Harestua, men har bodd i Oslo de siste 6 årene. Han studerer for tiden sitt tredje år på siviløkonomstudiet.

Kan du fortelle en fun fact om deg selv eller om en interesse du har?

- Jeg har spilt ishockey i 16 år, hvor de siste to årene var profesjonelt for Lørenskog Ishockeyklubb. Når det kommer til interesser er jeg veldig interessert i innovasjon og entreprenørskap.

Hvor er du om 5 år?

- Om 5 år er jeg ferdig utdannet og jobber med innovasjon. Om dette er i form av start-ups eller i større bedrifter er jeg usikker på, men å jobbe med innovasjon trigger flere av mine interesser.

Med disse konsulentene har vi styrket kompetansen og kapasiteten i StudConsult, og vi gleder oss til å jobbe sammen med dem fremover.

Skrevet av Petter Moger

Våre tidligere artikler

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK