Return to site

Bekk Consulting – Oppdraget

I flere år har Bekk Consulting arrangert en case konkurranse mellom studentlag fra NHH, BI og NTNU. I år var siste gang de arrangerte det og stillingen mellom skolene var så langt helt likt med 3-3-3. Oppdraget ble innledet med en kvalifisering i slutten av Februar. Hvor laget med den beste casebevarelsen fra hver skole gikk videre til finalen. I år var det StudConsults egne Cecilie Bech Blindheim, Hanna Marie Lund, Arvin Matre og Arshman H. Shah som representerte laget fra BI.

Finalen mellom de tre skolene ble avholdt 14-16 mars, der de fikk utlevert et 24 timers case. Caset er et reelt oppdrag basert på en reel problemstilling som en norsk virksomhet står over. Årets case gikk ut på å hjelpe TINE med en virkelig problemstilling de står ovenfor i dag, og komme med forslag til smarte løsninger og planer.

”Casearbeidet startet med grundig gjennomgang av ulike konsepter og målgrupper vi skulle fokusere på. Vi fikk benytte oss av hjelpemidler slik som rådgivning med en IT-konsulent og analysehjelp. I tillegg fikk vi veiledning knyttet til selve presentasjonen og hvordan vi skulle legge frem løsningene våres. Dette tok mye tid så hele dagen bestod av idemyldring og videreutvikling av dette. Det var først på kvelden vi faktisk satt i gang med å få ting inn i PPT.” forteller Cecilie Bach Blindheim

Blindheim fortsetter å fortelle om hva de fikk ut av konkurransen: ” Vi har lært masse, både hvordan man kan legge opp en strategi for løsning av case og det at man må spille på hverandres styrker er avgjørende. Vi har lært mye om presentasjonsteknikk, fremstilling og storytelling av en løsning.“

Hun forteller senere om det skyhøye nivået, og selv om de ikke vant ga det likevel mersmak til flere case konkurranser: “Alle lagene hadde solide, gjennomførbare og kreative løsninger. Nivået var skyhøyt og skillene mellom lagene var marginale. Jeg ser det fortsatt som en seier, det at vi var et av de lagene som konkurrerte mot så dyktige studenter. Dette gav absolutt mersmak! Jeg har svært lyst til å delta på flere casekonkurranser som dette da man kan ta med seg det man har lært fra dette caset.”

Vi er stolte over en kjempe god innsats fra StudConsults fire ansatte, og gratulerer NHH så mye med seieren.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK